Trådløst netværk

Har du brug for et trådløst netværk – også kaldet wifi - kan vi hjælpe dig. Uanset om du skal have nyt overalt, eller om du har brug for en udvidelse af dit nuværende netværk – for eksempel i forbindelse med en tilbygning. Vi er specialister i at planlægge, installere og supportere jeres nye trådløse netværk. Måske er du selv lidt nørdet og ved en masse på området, måske gør du ikke – det betyder ikke noget. Vi er her for at hjælpe dig og give dig en løsning, du kan føle dig tryg ved. Så er du i tvivl om noget, skal du bare spørge.

Produkter

De produkter, vi leverer, kommer fra tyske Lancom, som vi har rigtig gode erfaringer med. De har nogle super gode produkter, som er kompatible med en stribe andre netværksløsninger. Med en Lancom-løsning er du også fremtidssikret, for dette netværk kan udbygges nærmest i det uendelige – der kobles blot flere access points på.  

Du finder Lancoms hjemmeside her, og du kan også læse mere om dem på vores hjemmeside her. 

Samarbejde

Ved at vælge Wolfcon som samarbejdspartner får du en fagligt stærk partner, som konstant er klar med support og opdatering af jeres netværk.  Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald. Faktisk har vi landsdækkende service, da vi har samarbejde med andre netværksspecialister rundt omkring i landet. Vi kan derfor være hos dig med meget kort varsel, hvis der er behov for det. Ellers kan vi klare rigtig meget fra vores kontor i Roskilde ved hjælp af remote support. 

Trådløst eller kablet netværk

Er du i tvivl, om du skal vælge en trådløs eller en kablet løsning? Der er fordele og ulemper ved begge netværksløsninger. Ved at vælge den trådløse version får du øget fysisk fleksibilitet, fordi din pc ikke er forbundet til nettet med et kabel. Det kan også være en billigere løsning end et kablet netværk, da de kabler, man skal bruge, er ret dyre. Det trådløse netværk er desuden nemmere at implementere end det kablede, så du kan komme hurtigere i gang med det. Vælger du derimod den kablede løsning, vil du kunne opleve en lidt højere datahastighed og en mere stabil dataforbindelse.  Du kan læse mere om vores kablede netværksløsning her.

Vælger du et trådløst netværk, er det vigtigt at holde sikkerheden i top, og det hjælper vi dig naturligvis med helt automatisk.

Vil du vide mere

Kontakt os og lad os drøfte mulighederne. Du kan ringe til os på 2237 5474, sende os en e-mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfylde denne formular.