Kablet netværk 

Går du med overvejelser omkring et kablet netværk, hjælper vi dig gerne med rådgivning og tilbud.  Og er du i tvivl, om du skal vælge trådløst eller kablet, drøfter vi fordele og ulemper ved begge dele. En af de store forskelle er typisk prisen, hvor det kablede netværk er dyrest. Til gengæld er det også her, man opnår de højeste datahastigheder og en mere stabil dataforbindelse. Du kan læse mere om vores trådløse løsning her.

Nyt eller udvidelse

Uanset om du skal have nyt overalt, eller om du har brug for en udvidelse af dit nuværende netværk – for eksempel i forbindelse med en tilbygning – kan vi hjælpe dig. Vi er specialister i at planlægge, installere og supportere jeres nye netværk. Måske er du selv lidt nørdet og ved en masse på området, måske gør du ikke – det betyder ikke noget. Vi er her for at hjælpe dig og give dig en løsning, du kan føle dig tryg ved. Så er du i tvivl om noget, skal du bare spørge. 

Produkterne

De produkter, vi leverer, kommer fra tyske Lancom, som vi har rigtig gode erfaringer med. De producerer kvalitetsprodukter, som er kompatible med en stribe andre netværksløsninger. Med en Lancom-løsning er du også fremtidssikret, for dette netværk kan udbygges nærmest i det uendelige,

Samarbejdspartnere

Ved at vælge Wolfcon som samarbejdspartner får du også en fagligt stærk partner, som konstant er klar med support og opdatering af jeres netværk. Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald. Faktisk har vi landsdækkende service, da vi har samarbejde med andre netværksspecialister rundt omkring i landet. Vi kan derfor være hos dig med meget kort varsel, hvis der er behov for det. Ellers kan vi klare rigtig meget fra vores kontor i Roskilde ved hjælp af remote support.

Kontakt os og lad os drøfte mulighederne. Du kan ringe til os på 2237 5474, sende os en e-mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfylde denne formular