Det papirløse samfund - vi må nok se i øjnene, at det ikke bliver en realitet. Og ud fra de oplysninger, vi har kunnet finde, bliver der i dag printet mere end nogensinde før. Vi printer mails, vi skal have med til møder; elektroniske billetter til vores rejser; formularer, vi har modtaget elektronisk, som skal underskrives fysisk og returneres; ..... du har sikkert selv en masse flere eksempler. 

Printermarkedet er derfor i dag tilsvarende stort. Og kan forekomme overvældende for kunden. Men fortvivl ikke - vi hjælper meget gerne med rådgivning. Vi stiller dig de relevante spørgsmål om dit behov, og ud fra dine oplysninger foreslår vi typisk et par mulige printere.

Vi har valgt at forhandle printere fra Lexmark, som vi har gode erfaringer med.

Vi kan endda tilbyde andet end selve printeren. Læs for eksempel nærmere her om vores tilbud på tonere, og om Everyoneprint, som er et stykke fantastisk, danskudviklet software, som blandt andet tillader dig at printe hvor du end her i verden.

Vil du vide mere

Hvis du er interesseret i en dialog med os, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte mulighederne. Du kan ringe til os på 2237 5474, sende os en e-mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfylde denne formular: LINK

PaperCut
Toneraftaler
Everyoneprint