LESS ERROR : load error: failed to find /srv/www/htdocs/wolf315/templates/tx_zenith/less/typography.lessLESS ERROR : load error: failed to find /srv/www/htdocs/wolf315/templates/tx_zenith/less/template.lessLESS ERROR : load error: failed to find /srv/www/htdocs/wolf315/templates/tx_zenith/less/responsive.lessLESS ERROR : load error: failed to find /srv/www/htdocs/wolf315/templates/tx_zenith/less/k2.less

My LinkedIn Profile

View Wolfcon's profile on LinkedIn

Skoler

Wolfcon har eksisteret siden 2001, og vores største kundegruppe er skoler, herunder efterskoler. Vi har leveret løsninger til skoler på flere områder og kan også hjælpe jer. Vi dækker hele Danmark og er meget fleksible.

Netværk

Skoler har nogle meget specielle krav til deres netværk. For eksempel:

  • Skolen skal kunne styre, hvornår eleverne har adgang til internettet - dvs skolen skal kunne lukke for internetforbindelsen i et defineret tidsrum. (Det kan være fremmende for nattesøvnen - både elevernes og lærernes!)
  • Skolen skal kunne lukke for adgangen til definerede hjemmesider, så eleverne ikke har adgang til dem

I kan sikkert nikke genkendende til den liste - og sikkert også tilføje en lang række punkter mere. Men kom bare an!
Vi har meget stor erfaring på området og har endnu ikke mødt en udfordring, vi ikke kunne klare.
Alle kunder har hver deres individuelle krav, og vi serverer løsningen.

IT-drift

Er driften af jeres IT et tilbagevendende problem? En hadeopgave? Så hjælper vi jer gerne. For det er jo vigtigt, at jeres IT fungerer, og vi elsker at være problemknusere. Faktisk elsker vi det endnu mere, når vi kan fange en fejl, før den bliver til et problem for vores kunde. Den service vil vi også gerne tilbyde jer. Læs mere om vores tilbud på drift af jeres IT her.
Vi kan tilbyde både rådgivning om og levering af printere fra Lexmark. Du kan se Lexmarks udvalg her - og du er velkommen til at kontakte du os, så skal vi nok hjælpe dig med rådgivning for udbuddet er stort.
Vi kan endda lave en aftale om levering af tonere til jer, så I med stor sandsynlighed kan spare penge. Især hvis I bruger jeres printere meget. Læs nærmere her.

Sikkerhed

Sikkerhed er sådan et dejligt, elastisk ord, som kan dække mange områder. Hos Wolfcon dækker vi disse aspekter indenfor sikkerhed:

  • Videoovervågning af fysiske områder
  • Backup af data
  • Firewall på pc'er

Du kan læse mere om alle vores sikkerhedsløsninger her.

Digitale dørskilte

Har I lokaler, som I bruger til skiftende formål? Så kan det være en fordel med digitale dørskilte, som gør det nemt for jer at udskifte teksten.
Læs mere om vores elektroniske løsning på dørskilte her.

Vil du vide mere

Hvis du er interesseret i en dialog med os, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte mulighederne. Du kan ringe til os på 2237 5474, sende os en e-mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfylde denne formular.

LESS ERROR : load error: failed to find /srv/www/htdocs/wolf315/templates/tx_zenith/less/styles/blue.lessLESS ERROR : load error: failed to find /srv/www/htdocs/wolf315/templates/tx_zenith/less/styles/green.lessLESS ERROR : load error: failed to find /srv/www/htdocs/wolf315/templates/tx_zenith/less/styles/orange.lessLESS ERROR : load error: failed to find /srv/www/htdocs/wolf315/templates/tx_zenith/less/styles/purple.less