Kunder - sådan et skønt ord. Vi er ret glade for vores kunder. Og vi går langt for, at vores kunder skal være glade for os. Nogle gange for langt, hvis vi spørger vores økonomichef, men det er et valg, vi har truffet. Fordi vi skal have gode relationer til vores kunder. Og fordi det giver den bedste nattesøvn for os og vores kunder - og på sigt den bedste bundlinje for begge parter. Nogle gange er vores økonomichef bare lidt kortsigtet, men det lever vi med.

Vores primære målgrupper er skoler, hoteller og små- og mellemstore virksomheder. Falder du ikke ind i en af disse kategorier? Har du alligevel lyst til at høre nærmere? Så skal du ikke holde dig tilbage - vi er klar til en dialog med alle.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at høre nærmere om mulighederne for et samarbejde med os? Det kan være omkring jeres netværk, overvågning, print, backup, support - enten dele af det eller en pakkeløsning? Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 2237 5474, sende os en e-mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfylde denne formular: LINK

Skoler
Hoteller